CalxPlus - Lekkere calciumsupplementen

CalxPlus - 1/3 vrouwen na de menopauze,
en 1/5 mannen ouder dan 50 jaar lopen het risico op botbreuken

Lekkere calciumsupplementen

CalxPlus - 1/3 vrouwen na de menopauze,
en 1/5 mannen ouder dan 50 jaar lopen het risico op botbreuken

1/3 vrouwen na de menopauze,
en 1/5 mannen ouder dan 50 jaar

lopen het risico op botbreuken
CalxPlus - 1/3 vrouwen na de menopauze,
en 1/5 mannen ouder dan 50 jaar lopen het risico op botbreuken
CalxPlus - 1/3 vrouwen na de menopauze,
en 1/5 mannen ouder dan 50 jaar lopen het risico op botbreuken
CalxPlus - Levenslang sterke botten

Levenslang sterke botten

Levenslang sterke botten hebben, dat start al van bij de geboorte. Uw leeftijd, zwangerschap, alsook uw levensstijl en dan in het bijzonder uw dieet en de mate waarin u beweegt, zal verder het risico op tekorten en breuken beïnvloeden. Investeren in gezonde botten zal u heel wat ongemakken uitsparen!

Voldoende calcium innemen en regelmatig bewegen, is al een must in de vroege kindertijd. Want hoe hoger de botdichtheid op jonge leeftijd, hoe langer u geniet van sterke botten. U zal er dus niet enkel de vruchten van plukken op jonge leeftijd, maar ook nog vele jaren later.

Lees meer

Osteoporose

Wereldwijd lijden 250 miljoen mensen aan botdeficiëntie. Het aantal breuken te wijten aan deze aandoening bedraagt 1.600.000 per jaar, om precies te zijn: één breuk iedere 20 seconden. Deze breuken gebeuren vooral op niveau van de heup, wervelkolom en de pols, en resulteren in 1,5 miljoen hospitaalverblijven, 2,5 miljoen medische bezoeken en 200.000 plaatsingen in rusthuizen. De kosten van deze breuken worden op meer dan 10 miljard euro geschat.

De preventie van osteoporose begint al in de kindertijd en duurt een leven lang.

Lees meer
CalxPlus - Osteoporose

Sommige mensen worden al geboren met een aantal risicofactoren waar in sommige gevallen weinig of niks aan gedaan kan worden. In andere gevallen kan men wel degelijk actie ondernemen, negeren is sowieso nooit aangewezen. Daarnaast spelen heel wat factoren in de levensstijl een rol. Wees bewust van de risico’s die u loopt zodat u botverlies kan bestrijden!

CalxPlus oplossingen

CalxPlus is een calciumsupplement dat bijdraagt tot het behoud van gezonde botten. Het heeft een unieke vorm, een optimale opname en excellente tolerantie.
Bestaat in de vorm van toffees (kauwsnoepjes) met heerlijk natuurlijke chocoladesinaasappel, vanille en aarbeismaakstoffen. Handig om mee te nemen want het hoeft niet ingenomen te worden met water. Bovendien heeft het een aangename textuur en lekkere smaak, in tegenstelling tot heel wat andere calciumsupplementen op de markt die veelal een onaangename kalksmaak en zanderig gevoel hebben. Naast de kauwtabletten zijn er ook capsules beschikbaar, voor mensen die een eenvoudige slikvorm verkiezen.

Lees meer
CalxPlus - CalxPlus oplossingen

 

CalxPlus bevat naast calcium nog 2 andere ingrediënten die in synergie werken voor een uiterst doeltreffende werking. Vitamine D zorgt ervoor dat calcium goed opgenomen wordt door het lichaam. Ook Vitamine K maakt deel uit van het de samenstelling en zorgt ervoor dat calcium beter kan hechten aan de botten. CalxPlus bevat overigens geen suikers of bewaarmiddelen.

Wist u dat

  • Uw lichaam vanaf uw 35ste meer bot afbreekt dan aanmaakt 1
  • Uw lichaam zonder Vitamine D geen calcium kan opnemen 1
  • Donkergroene bladgroenten de meest ideale bron van calcium zijn 2
  • 30 min bewegen per dag de kans op osteoporose sterk vermindert 3

1 https://www.inami.fgov.be/SiteCollectionDocuments/vitamineD_calcium_osteoporose_breuken_consensus.pdf
2 http://www.melkmoetniet.be/
3 https://www.gezondheidenwetenschap.be/richtlijnen/osteoporose

 

*Gepatenteerde formule met Calcium++*, Vitamine D3* en Vitamine K1.